over ons

advies, import, restauratie van Airstreams sinds 1999

René Leenders

Airstream Specialist

Wij verkopen gekscherend caravans aan mensen die niet van caravans houden. Een aparte uitspraak; maar het geeft wel aan waar het in de wereld van de vliegtuigbouw caravan om gaat. Een tijdloos iconisch design waar je aan verslingert kunt raken. De caravans die in 1930 al hip waren en nog steeds zijn.

In 1999 begon het virus bij mij en inmiddels heb ik er mijn beroep van gemaakt. Het begon destijds met de aankoop van de in vergetelheid geraakte ‘oude’
All You Need Is Love caravan. Inmiddels heb ik vele Airstreams geïmporteerd, geconverteerd en gerestaureerd. Op deze site vindt u onze diensten maar ook veel DIY tips als u zelf alles wilt doen en de import/ombouw/restauratie zelf ter hand neemt.

Voor onze professionals diensten kunt onze andere bedrijven bekijken:

Funtear Structures

Tin Can Groep

Airstream Professionals

American Way

AirstreamHuren.nl

 

Providing Expert & Honest Service For Over 20 Years

De Geschiedenis

In 1999 ben ik voor het eerst gaan zoeken naar zo’n iconische Amerikaanse caravan. In het begin dacht ik nog dat alle caravans in de USA er zo uit zagen…. Na de eerste schok over de prijzen ben ik me er in gaan verdiepen. In Amerika blijkt het er compleet anders aan toe te gaan. Andere gewichten, andere kogeldruk, andere remmen, andere koppelingen, andere formaten… Kortom: alles is anders. Uiteindelijk heb ik de ‘oude’ caravan gekocht van het TV programma: All You Need Is Love. Dat is een Airstream Overlander uit 1973. Die was aan een beetje TLC toe zoals de Amerikanen zeggen. Een complete make over volgde en alle zoektochten naar onderdelen en hoe je zaken moet aanpakken hebben in het begin op deze site gestaan. Inmiddels is ook de Airstream in Nederland wat meer bekend en verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Grofweg heeft u de keuze uit een klassieker (Vintage), een youngtimer of een nieuwe (EU of US).

Onze Diensten

Op deze site vind u een Do It Yourself (DIY) pagina met tips. Voor iedereen die geen zin heeft in alle rompslomp bieden we een groot aantal verschillende diensten aan. We bouwen zelfs eigen wagens tegenwoordig. Deze site gaat echter over de Airstream.

Import van USA Airstreams (vintage, gebruikt, nieuw)

Ombouw naar EU norm, RDW keuring en kentekens

Nieuwe binnenbeplating, elektra en restauratie

One Stop Airstream Shop

Satisfaction Guaranteed