18.01.2012: Nu opruiming EU Airstream model 532 Bel 0411 616666

QUICKLINKS

KIJK OOK OP

QUOTE

"Laten we niets veranderen maar laten we alleen verbeteren"

"Let’s not make any changes — let’s make only improvements"

Wally Byam - oprichter Airstream Inc.

Airstream in Holland

Airstream Te Koop - For Sale

Een splinternieuwe EU Airstream kopen? Of een Vintage Airstream direct uit USA? Via ons professionele netwerk bieden wij hier, door ons gegarandeerde, goede trailers tegen de laagst mogelijke tarieven. Ons uitgangspunt is een goede trailer als vertrekpunt voor uw wensen. We leveren geen junkyard trailers - daarvoor zijn de transportkosten gewoon te hoog. Al onze prijzen zijn inclusief grondtransport, shipping en import.! Wij bieden verder een afhandelingsservice naar elke plek in de Benelux, Duitsland, UK en Frankrjk. Daarnaast kunnen wij zorgdragen voor eventuele aanpassingen naar EU van de US normen en zetten uw Airstream op kenteken.. Dus gewoon eerlijk en probleemloos een goede Airstream Classic kopen!!!

In de regel geldt dat de Vintage Airstreams (veel) duurder worden naarmate ze kleiner zijn. Dat komt omdat ze zeldzamer zijn. Tussen 1971 en 1999 zijn er geen trailers gebouwd die kleiner zijn dan '22.

Airstream Holland
Airstream Holland
Airstream Holland

Te koop gevraag: klik hier

Voor het actuele koop aanbod aan Airstreams verwijs clickt u naar Airstream Professionals BVDe aanbiedingen op deze pagina zijn vrijblijvend, valutakoers gevoelig en onderhevig aan veranderingen. U kunt hier geen rechten aan ontlenen. Heeft een een vraag voor een Vintage Airstream of wilt u er een aanbieden? Mail ons dan op info@airstreamprofessionals.nl