18.01.2012: Nu opruiming EU Airstream model 532 Bel 0411 616666

QUICKLINKS

KIJK OOK OP

QUOTE

"Laten we niets veranderen maar laten we alleen verbeteren"

"Let’s not make any changes — let’s make only improvements"

Wally Byam - oprichter Airstream Inc.

Airstream in Holland

Custom Airstream

Een van de meest gestelde vragen betreft het op maat maken van een Airstream voor allerlei zakelijke doeleinden. Vrijwel iedereen wil een helemaal lege Airstream hebben en vervolgens op maat laten inrichten. Gelukkig is Airstream de enige caravan waar dat ook bij kan. De alumnium constructie is zelfdragend - in tegenstelling tot de meeste andere producten.

Airstream Holland
Airstream Holland
Airstream Holland

Een nieuwe Airstream wordt altijd inclusief interieur geleverd. Niet zo gek als je weet dat bijna 2/3 van de fabrieksoppervlakte de meubelmakerij is. Een Vintage Airstream heeft uiteraard vaak nog het originele interieur van destijds. Als u een Airstream koopt uit de periode voor 1965 dan is de kans groot dat u nog een houten interieur aantreft. En dat is echt mooi. Daarna deed het kunststof zijn intrede en wordt het allemaal beduidend minder.

Het meest voorkomende misverstand is dat de aanschaf van een 'lege' Airstream een gunstige invloed op de prijs heeft. Het tegendeel is waar. Het is een heleboel werk om deskundig het oude interieur te verwijderen én het materiaal moet worden afgevoerd. Je moet vooraf weten wat je met de customization gaat doen zodat je niet de verkeerde onderdelen stript.

Airstream Professionals uit Boxtel is uw partner als het gaat om het professioneel ombouwen van een Airstream. Elke klus kan worden geklaard. Het maakt niet uit of het aanpassingen aan de buitenkant betreft zoals het maken van een klep of een op maat gebouwd interieur.

Een US Airstream dient altijd eerst nog te worden geconverteerd naar de EU wetgeving door de assen en verlichting te vervangen.

Kijk hier voor een volledige lijst van de meest voorkomende werkzaamheden